Vores mange års erfaringer har givet os en stor viden omkring og forståelse for huden, og hvorfor den reagerer som den gør. Problemer så som acne skyldes ofte, at huden ikke er i balance, og det kan der være mange grunde til.

Huden kan blive forværret af fx hormonelle forandringer, stress, mad, sol, graviditet, eller forkert pleje af huden eller generel mangel på pleje. 

Uren hud og bumser kan udvikle sig til acne. Der findes forskellige former for acne – lige fra overfladisk og ikke betændt acne eller hudorme, til svær acne med store bylder. Den svære acne efterlader ofte ar.

Mange, som lider af acne søger efter et mirakelmiddel, der kan løse problemet her og nu. Men, bumser og uren hud kræver tålmodighed samt en langsigtet behandling. Det kan dog i de fleste tilfælde løses hvis huden får den rigtige behandling og pleje.

Hvad er acne

Begrebet acne – også kaldet acne vulgaris – dækker alt fra hudorme til de mere ubehagelige former for acne. Hudsygdommen er en meget normal hudlidelse, der rammer næsten alle unge tidligt i puberteten. Det skyldes betændelse i de små talgkirtler.

I puberteten øges kroppens produktion af mandligt kønshormon hos begge køn, det stimulere talgkirtlerne til en øget produktion af hudfedt.

Talgkirtlerne findes primært i ansigt og ryg og bryst. Hos nogen personer er talgkirtlerne meget følsomme overfor mandligt kønshormon, det er oftes mænd, der rammes af acne i så svær grad at det er nødvendigt med lægehjælp.

Når produktionen af hudfedt øges, vil talgkirtlernes udførselsgange forsnævres, så hudfedtet får svære ved at komme ud,, men produktionen fortsætter og det gør så at der kommer en øm bule, der fyldes med vand indtil talgkirtlen ødelægges, hudfedtet siver ud i huden, og der kommer en pusfyldt bums.

Acne er ikke bare en lidelse der kan være i puberteten, den kan sagtens fortsætte op til 25 års alderen, og enkelte kan ha acne problemer helt op til 40 års alderen.

Hvorfor får man acne

  • Homonændringer i kroppen
  • Teenager både drenge og piger
  • Gravide
  • Stress
  • Personer i behandling med medicin
  • Arvelige forhold. Hvis forældrene havde/har acne, øger det risikoen for at børnene også får det.
  • Udsættelse af huden for fede el olieagtige produkter, som kan lukke udførselsgangen.
  • Forkert pleje eller ingen pleje

Vi kan hjælpe med de fleste stadier af acne. På klinikken arbejder vi med biomedicinske hudpleje, som er en behandling, der giver et stabilt og sikkert resultat. Samarbejde mellem dig og din behandler er dog essensielt, og det tager både tid og tålmodighed at få ro på din acne.

Ved den biomedicinske hudpleje går vi ned og genopbygger hudens egen kemi igen, så den kommer i balance. Vi anbefaler altid et kurforløb på 6 behandlinger med 14 dages interval.

Pris :  599,-

Før 5. behandling

Efter 6. behandling

Det siger vores kunder …

Denne anmeldelse er skrevet af kunden, som er afbilledet på før- og efterbillderne ovenfor. 

Jeg er meget imponeret og taknemmelig. Jeg kigger mig i spejlet og jeg er faktisk tilfreds!

Jeg er 42 år. Da jeg var 12 år begyndte min acne og jeg har prøvet mange ting igennem årene. Min mor trykkede bumser. Jeg fik dampbad. Jeg fik Tetracyklin. Antibiotikacremer. Roaccutan, det rene gift fik jeg i 6 mdr.

Mor lagde kartoffelskiver på mit ansigt. Agurker også. Alle mulige billige og dyre cremer har jeg købt. Jeg har prøvet ansigtsbehandlinger også, men de har alle sagt mange forskellige ting og “pint” mig på forskellig vis. Alt i alt ikke noget jeg bed på, da jeg hverken fik den rette vejledning og ej hellere troede på hvad de solgte.

Jeg har virkelig brugt mange penge på billige cremer og også på meget dyre cremer. For 6 år siden så jeg en lille forbedring i huden, måske 25% efter en peeling fra The Body Shop. Den er udgået nu, men godt det samme da den jo ikke kunne stå alene uden den rette fugt og udrensning. På samme tid fik jeg at vide at jeg har PCO.

Det med Borch & Selmer … Ja! Jeg kendte Pernille fra voksbehandlinger fra hendes forrige arbejde, så jeg var og er tryg i hendes hænder.
Det som det handler om for mig er først tilliden! Pernille og Charlotte brænder for faget og de kender både udfordringerne med huden såvel som hvad deres produkter kan bruges til.

En kollega har anbefalet Pernille ift. ansigtsbehandlinger. Jeg fik en snak med Pernille og hun var ærlig! Det her krævede et kurforløb og jeg ville få hjemmearbejde! Jeg fik at vide hvad prisen blev og ja, det er en udgift, men ikke mere end jeg som enlig mor til fire kan klare som min helt egen selvforkælelse.

Faktisk efter første behandling blev jeg super imponeret og fik blod på tanden til at være vedholdende. Jeg smed meget ud af gamle produkter eller brugte dem på kroppen i stedet for. Jeg holder nu behandlingerne ved lige hver 6.-8. uge. Jeg er afhængig af produkterne og de er ENKLE at bruge. Tak Pernille.

– Margit Johannesardóttir