Perioral dermatitis er et rødt udslæt med knopper, og med tiden pustler samt skældannelse omkring munden og i næsefløjene. Udslættet forekommer i nogle tilfælde også omkring øjnene, hvor man refererer til betegnelsen periorbital dermatitis, hvilket er en sjælden udgave af sygdommen. Perioral dermatitis ses oftest hos yngre kvinder.

Det kan være meget ubehageligt at lide af perioral dermatitis, da det ofte kan føre til episoder med lavt selvværd– i tillæg til det fysiske ubehag, der kan forekomme. Hos Borch & Selmer har vi mange års erfaring med at behandle klienter for perioral dermatitis. Et godt og succesfyldt behandlingsforløb kan gøre en stor forskel for både hud og velvære.  

Hvorfor rammes man af perioral dermatitis?

Årsagen er ikke helt kendt, men brugen af stærke binyrebarkhormoncremer i ansigtet kan udløse sygdommen. Personer med perioral dermatitis har ofte en sart eller sensitiv hud, som let bliver irriteret af for eksempel stærkt sollys, kosmetik, stærk krydret mad eller alkohol. Mange føler også, at kulde kan forværre tilstanden.

Flere undersøgelser tyder på, at psykisk belastning som for eksempel stress eller depression kan forværre eller fremprovokere sygdommen. Derfor er det heller ikke underligt, at det ofte er unge kvinder, der rammes, da de tit døjer med stressede situationer.

Behandling af perioral dermatitis

Med mange års erfaring i branchen er vi godt rustet til at behandle klienter med perioral dermatitis. Vi sætter godt håndværk og forståelse i fokus ved alle vores behandlinger her på klinikken, og vores mål er, at du som klient skal føle dig tryg og ivartaget. Et behandlingsforløb hos os skal være behageligt og resultaterne skal kunne tale for sig selv.

Vi ser frem til at tage imod dig.

Pris : 649,-

Behandlere

Pernille Borch

Pernille Borch

Statsaotoriseret Kosmetiker

Charlotte Selmer

Charlotte Selmer

Lægeeksamineret Kosmetolog og micropigmentist