Om Kosmetisk Klinik Borch & Selmer

“Ingen skal føle sig utilpas med sit eget spejlbillede, og hos os vil du altid føle dig velkommen, uanset hvilke udfordringer du måtte have.”

Hos Kosmetisk Klinik Borch & Selmer sætter vi en ære i det gode håndværk.

Med 18 års erfaring har vi opbygget en høj faglighed og spidskompetence inden for særligt problemhud, hudsygdomme og akne.

Efter 10 år som nære kollegaer var tiden inde til at realisere drømmen om vores egen klinik. Vi er drevet af den samme passion og har samme tilgang til vores faglige håndværk.

Vi er hudnørder, og det er en fordel for dig. Vores store passion er nemlig at skabe synlige og mærkbare resultater uanset hvilken hud, vi møder. Vi arbejder med medicinsk udviklede produkter, som sikrer dig den mest effektive behandling.

Alle er unikke, og én behandling kan aldrig dække alle behov. Enhver hud kræver hver sin behandling. Derfor skræddersyr vi altid vores behandling til netop dig og din hud. En tilpasset og målrettet behandling sikrer dig de bedste og mest effektive resultater, som får din hud tilbage i balance.

Vi er grundige og yder altid en professionel og omhyggelig behandling. Vi holder os hele tiden opdateret og følger med i de nyeste behandlingsmetoder, så du altid er sikret en kompetent og professionel behandling og vejledning.

Hos Kosmetisk Klinik Borch & Selmer yder vi en personlig service, hvor dine problemer, spørgsmål og ønsker bliver hørt. Vi tilpasser altid vores anbefalinger, produkter og rådgivning til dig og dine ønsker.