Pedicure er et must have året rundt – men, især om sommeren, hvor de fleste af os trækker i sandalerne. Dine fødder er den mest belastede del af din krop og skal bære dig hele livet. Så gør det til en vane at få dem plejet, så de holdes stærke og smukke.

Vi giver fødderne en behagelig og nærende behandling, former neglene flot, fjerner neglebånd og hård hud. Vi sørger for at passe og pleje dine negle efter alle kunstens regler.

Behandlingen er både behagelig og afslappende, og kan udover det flotte resultat give dig en lille pause fra hverdagens stress og jag.

Gør det til en vane at få en pedicure

Neglene på dine fødder vokser ikke lige så hurtigt som neglene på dine hænder, og derfor vil du ikke have behov for en pedicure lige så ofte som en manicure. Det er dog en god vane at komme ind til en pedicure regelmæssigt, så dine fødder altid fremstår flotte og velplejede ud.

Hos Borch & Selmer har vi udført talrige pedicure på vores dejlige kunder. Vores omfattende erfaring betyder, at vi kan levere et godt håndværk, og at du kommer til at gå fra vores klinik med fødder, der er pænere end nogensinde før.

Pedicure med Shellac

Vi anvender plejende produkter af den bedste kvalitet, når vi udfører vores pedicure, og hvis du ønsker, kan vi også lægge Shellac i en flot farve.

Shellac er en gelpolish, der giver de smukkeste lakeringer og har en holdbarhed på op til 2 uger. Du slipper med andre ord for ridser og afskalninger efter få dage. Se pris for pedicure med Shellac her

Vi glæder os til at tage imod dig og dine fødder.

Pris : 499,-

Behandlere

Pernille Borch

Pernille Borch

Statsaotoriseret Kosmetiker

Charlotte Selmer

Charlotte Selmer

Lægeeksamineret Kosmetolog og micropigmentist