Desværre oplever vi, at flere og flere får konstateret en hudsygdom. De fleste er genetiske, hvilket betyder, at der er brug for professionel håndtering for ikke at rende panden mod muren i junglen af produkter og behandlinger.

Vi har et dybt kendskab til rosacea, acne og forskellige typer af dermatitis (dermatitis = betændelse i huden), som ikke kan fjernes fra huden eller helbredes. Vi kan imidlertid behandle dem og holde dem nede, så de ligger latent.

Efter mange års erfaring med problemhud har vi fundet frem til en holdbar løsning. En speciel blandingssyre kombineret med udvalgte produkter genskaber hudens balance og ”rydder op” i hudens kemi.

Behandlingsforløb for hudsygdomme

Hvis vi skal hjælpe dig, er det vigtigt, at du er indforstået med et behandlingsforløb. Det består typisk af 6 behandlinger a 549,- pr. behandling. Derudover skal du hjemme supplere med medicinsk udviklet hudpleje.

Dette er absolut nødvendigt for at komme i mål, da huden derved holdes i kort snor mellem behandlingerne på klinikken. Vi vejleder naturligvis løbende.

Derfor skal du komme til os med dine hudsygdomme

Hos Borch & Selmer går vi meget op i at møde vores kunder i øjenhøjde. Efter mange års erfaring i branchen, har vi set og behandlet mange former for hudsygdomme, og er derfor godt rustet til at hjælpe og rådgive dig gennem et behandlingsforløb.

Vi har styr på vores håndværk og sørger altid for at give dig den bedst mulige behandling, så du kan få kontrol over dine hudsygdomme. Ingen skal føle sig utilpas med sit eget spejlbillede er vores motto, og det vil også være vores mål med dit behandlingsforløb.

Se vores priser for behandling af hudsygdomme eller bestil en tid herunder. Vi ser frem til at tage imod dig og hjælpe dig med at komme dine hudsygdomme til livs, hvad end du måtte døje med.

Behandlere

Pernille Borch

Pernille Borch

Statsaotoriseret Kosmetiker

Charlotte Selmer

Charlotte Selmer

Lægeeksamineret Kosmetolog og micropigmentist