Dine hænder er dit visitkort! Derfor er det vigtigt, at neglene ser velplejede ud. Det kan være svært opnå gode resultater derhjemme, da en god manicure kræver både præcision og gode værktøjer.

Hos Borch & Selmer har vi udført manicure på talrige kunder, som alle er gået glade og tilfredse fra klinikken med flotte og sunde hænder.

Sådan foregår en manicure hos os

Med en nærende manicure på vores klinik får du smukke velformede negle og velplejede hænder. Vi sørger for at behandle dine hænder og neglebånd skånsomt og plejende. Samtidig sørger vi for at forme dine negle i den form, du ønsker.

Udover det kosmetiske, vil du også opleve, at dine negle bliver stærkere, hvis du får manicure rutinemæssigt. Du vil med andre ord kunne undgå knækkede negle, som betyder, at du må starte helt forfra.

Vi anvender plejende produkter af den bedste kvalitet, og hvis du ønsker, kan vi også lægge Shellac i en flot farve. Shellac er en gelpolish, der giver de smukkeste lakeringer og har en holdbarhed på op til 2 uger. Du slipper med andre ord for ridser og afskalninger efter få dage. Se pris for manicure med Schellac her

Forlæng resultaterne af din manicure

Vi vil under behandlingen vejlede dig i, hvad du kan gøre derhjemme for at vedligeholde behandlingen og beholde din flotte manicure så længe som muligt.  Men nogle simple tips kan du forlænge det flotte resultat og aldrig mere gå rundt med uplejede negle og hænder.

Hos Borch & Selmer vil du opleve, at vores gode håndværk skinner igennem, og vi sørger for at efterlade dig med de smukkeste negle.

Pris : 375,-

Behandlere

Pernille Borch

Pernille Borch

Statsaotoriseret Kosmetiker

Charlotte Selmer

Charlotte Selmer

Lægeeksamineret Kosmetolog og micropigmentist