I vores evige søgen efter smuk og sund hud løber vi ofte panden mod muren i junglen af produkter, ingredienser og trends. Hvad der fungerer for dig, kan være til gene for andre. Derfor er det så vigtigt at have en forståelse af huden. Især ift. årstid, cyklus, psykisk velbefindende og kemi.

Vi skelner mellem hudtype og tilstand. Din hudtype ændrer sig som udgangspunkt ikke, før du som kvinde går i overgangsalderen. Her bliver huden generelt mere tør.

Hudtilstanden derimod, ændrer sig hele tiden og kan derfor også påvirkes i positiv retning. Her er det vigtigt at være på forkant for at kunne forebygge. Døjer du allerede med et problem, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig. Vi skal have ryddet op og genskabt hudens egen kemi samt afbalancere huden.

Vi kan hjælpe din hud på rette vej

For at forstå omfanget af optimal hudpleje samt opnå de bedste resultater af et behandlingsforløb, er det vigtigt at forstå, at du også selv skal lægge tid og kræfter i. Sund og dermed smuk hud kræver samarbejde.

Vi hjælper din hud på rette vej med afbalancering og nødvendige spark, hvor du vedligeholder hjemme. Tænk bare på, hvordan dine tænder ville se ud, hvis ikke du vedligeholder dem med børstning morgen og aften mellem dine tandlægekonsultationer. Den sammen rutine er nødvendig for at få en sund og smuk hud med ungdommelig glød.

Få de bedste ansigtsbehandlinger hos os

Hos Borch & Selmer tilbyder vi en række forskellige ansigtsbehandlinger, der alle har det til fælles, at de er skabt ud fra vores mange års erfaring i branchen. Vores mål er, at vores klienter skal gå fra et behandlingsforløb med mærkbare resultater og en fantastisk oplevelse.

Er du i tvivl om, hvilken ansigtsbehandling du skal vælge, skal du blot booke vores Signaturbehandling, da den altid er skræddersyet efter netop din hud og dens behov.

Se vores priser på ansigtsbehandlinger eller bestil en tid herunder. Vi ser frem til at tage imod dig.

Det siger vores kunder …

Charlotte er en meget grundig og omhyggelig kosmetolog, som skræddersyer behandlingen, så den passer til de aktuelle udfordringer i huden. Hun er også god til at rådgive om den daglige hjemmebehandling, så jeg får det optimale udbytte af produkterne.

Herudover er hun som person imødekomende og meget sød. Jeg kan varmt anbedale Charlotte til alle, der ønsker en fantastisk behandling.

– Marika Sabroe

 

Det siger vores kunder …

Jeg har været i et kurforløb ved Pernille og har efterfølgende haft to vedligeholdelses behandlinger. Og jeg er SÅ lykkelig for resultatet!

Jeg har altid haft en problemhud, med rødme og lidt udbrud. Syntes det var blevet lidt bedre med årene, og man lærer jo også at leve med det/ vænne sig til det. Men, når man i en alder af 47 år får mange udbrud og har en hud der virkelig er i ubalance, så bliver man rigtig frustreret. Især når man tror man gør alt det man skal; afrenser både morgen og aften, bruger kun produkter købt ved en kosmetolog,  får jævnlige behandlinger mv. Det begyndte at påvirke mig en del, og jeg var ikke meget for at gå udenfor en dør.

Jeg blev anbefalet Borch og Selmer af min veninde, så blev nødt til at prøve dem. Jeg var virkelig klar til at give op, da jeg kom til første behandling, men Pernille får mig beroliget, og kan også fortælle mig jeg lider af rosecea. Jeg har gået til kosmetolog i mange år pga min hud, men det havde jeg aldrig fået af vide før.

Allerede ved 2. behandling kan man se en forskel. De store udbrud er næsten væk, og min hud er meget mere i balance. Jeg lærer hvordan jeg skal bruge de produkter jeg har, og især hvordan jeg IKKE skal “overbruge” dem. Jeg har helt sikkert i min afmagt gjort alt for meget, så min hud aldrig fik den ro den havde brug for.

Efter endt behandling er jeg så lykkelig for resultatet!

Jeg har været ved mange forskellige kosmetologer før, men jeg har aldrig før følt mig i så trygge hænder.  Jeg har fået kyndig vejledning hele vejen igennem og bruger gerne i time i transport hver vej. 

Jeg har nu også bestilt tid til min datter på 16 år, hun kan ligeså godt komme ordentlig fra start.

– Susanne Andersen

Behandlere

Pernille Borch

Pernille Borch

Statsaotoriseret Kosmetiker

Charlotte Selmer

Charlotte Selmer

Lægeeksamineret Kosmetolog og micropigmentist