I vores evige søgen efter smuk og sund hud løber vi ofte panden mod muren i junglen af produkter, ingredienser og trends. Hvad der fungerer for dig, kan være til gene for andre. Derfor er det så vigtigt at have en forståelse af huden. Især ift. årstid, cyklus, psykisk velbefindende og kemi.

Vi skelner mellem hudtype og tilstand. Din hudtype ændrer sig som udgangspunkt ikke, før du som kvinde går i overgangsalderen. Her bliver huden generelt mere tør.

Hudtilstanden derimod, ændrer sig hele tiden og kan derfor også påvirkes i positiv retning. Her er det vigtigt at være på forkant for at kunne forebygge. Døjer du allerede med et problem, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig. Vi skal have ryddet op og genskabt hudens egen kemi samt afbalancere huden.

Vi kan hjælpe din hud på rette vej

For at forstå omfanget af optimal hudpleje samt opnå de bedste resultater af et behandlingsforløb, er det vigtigt at forstå, at du også selv skal lægge tid og kræfter i. Sund og dermed smuk hud kræver samarbejde.

Vi hjælper din hud på rette vej med afbalancering og nødvendige spark, hvor du vedligeholder hjemme. Tænk bare på, hvordan dine tænder ville se ud, hvis ikke du vedligeholder dem med børstning morgen og aften mellem dine tandlægekonsultationer. Den sammen rutine er nødvendig for at få en sund og smuk hud med ungdommelig glød.

Få de bedste ansigtsbehandlinger hos os

Hos Borch & Selmer tilbyder vi en række forskellige ansigtsbehandlinger, der alle har det til fælles, at de er skabt ud fra vores mange års erfaring i branchen. Vores mål er, at vores klienter skal gå fra et behandlingsforløb med mærkbare resultater og en fantastisk oplevelse.

Er du i tvivl om, hvilken ansigtsbehandling du skal vælge, skal du blot booke vores Signaturbehandling, da den altid er skræddersyet efter netop din hud og dens behov.

Se vores priser på ansigtsbehandlinger eller bestil en tid herunder. Vi ser frem til at tage imod dig.

Det siger vores kunder …

Charlotte er en meget grundig og omhyggelig kosmetolog, som skræddersyer behandlingen, så den passer til de aktuelle udfordringer i huden. Hun er også god til at rådgive om den daglige hjemmebehandling, så jeg får det optimale udbytte af produkterne.

Herudover er hun som person imødekomende og meget sød. Jeg kan varmt anbedale Charlotte til alle, der ønsker en fantastisk behandling.

– Marika Sabroe