Cosmelan er en peeling, der fjerner både pigmentpletter og skjolder og samtidig ensarter din hudtone og giver dig et friskere udseende. Cosmelan er god til de dybe pigmenteringer, hvor laseren ikke kan nå ned. Cosmelan er især udviklet til melasma, der typisk ses som store pigmentskjolder i panden, på kinderne og på overlæben. Cosmelan kan benyttes på alle hudtyper og hudfarver.

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop fx. solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller og akne.

Cosmelan påvirker melanindannelsen direkte og giver mulighed for at fjerne hyper-pigmenteringer effektivt. Det giver huden dens naturlige farve, glathed og udstråling tilbage. Cosmelan er et velkendt produkt og bruges blandt førende klinikker i 64 lande. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne. Allerede 7-10 dage efter start af behandlingen med Cosmelan kan man observere en mærkbar forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes størrelse, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter en 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås det maksimale resultat, pletterne bliver reduceret, og huden får sin naturlige kulør. Som en bonuseffekt reducerer Cosmelan talg- og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv til akneplaget hud med pigmenteringer.

Sådan foregår en Cosmelan behandling

Der er to trin i behandlingen: dén vi udføre på klinikken og dén behandling i udføre hjemme.

Trin 1: Peeling påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Peelingen ligner en muddermaske og skal forblive på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Trin 2Vedligeholdelsesproduktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter. Cosmelan 2, et medicinsk produkt, anvendes flere gange dagligt og der forsættes i flere måneder, selvom pletterne er fjernet. Det har forebyggende virkning og minimerer risiko for at pletterne kommer tilbage. Cosmelan 2 skal bruges helt op til 1 år. Du får en hjemmepleje vejledning med og vi er selvfølgelig tilgængelige under hele forløbet.

Prisen er inkl. produkter til forløbet hjemme.

Pris : 4600,-

Behandlere

Pernille Borch

Pernille Borch

Statsaotoriseret Kosmetiker

Charlotte Selmer

Charlotte Selmer

Lægeeksamineret Kosmetolog og micropigmentist