Phibrows er en manuel metode, som anvendes til at lave semi-permanente hairstrokes. Formen af brynene beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigtets morfologi.

Symetrien bestemmes ved hjælp af Phibrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, fordi de mimiske muskler, der kan påvirke brynenes symetri, på den måde er afslappede.

Behandlingen

Behandlingen udføres med sterile engangsværktøjer (phibrush), og pigmenter er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder (phibrows microblading pigmenter).

Efterbehandlingen fortages 4-8 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15 % af hairstrokes forsvinder efter den første behandling.

Farven er ekstrem mørk i de første 5-7 dage. 7 dage senere mister farvemn 40 til 50 % af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE forsøge at fjerne den selv. Vent tålmodigt 7 dage, så farven kan falme på egen hånd efter ophelingen af huden.

Opheling

Ophelingsfasen er færdig efter 28 dage, og det er herefter, vi kan lave en efterbehandling, hvor vi tilføjer det pigment, der er mistet. Ved problematisk og fedtet hud eller ukorrekt brug af aftercare kan der være brug for flere efterbehandlinger.

Korrekt brug af aftercare udgør 70 % af behandlinges succes. Her er det vigtigt at lytte til vores råd og vejledning. Hvis du ikke gør det, kan du miste op til 80 % af de nylavede strokes.

Resultat

Kvaliteten ag behandlingen afhænger af:

  • Hudkvalitet
  • Efterbehandling og pleje
  • Om det behandlede område udsættes for udefrakommende faktorer

Disse faktorer er ude af artistens kontrol. Derfor er alle muligheder for at garantere for behandlingens udfald udelukket.

Pris:

1. behandling 3.600,-
2. behandling 1.500,-
3. behandling 1.000,-

Det siger vores kunder…

TAK for helt fantastiske bryn med microblading! 

Jeg har fået foretaget microblading hos Charlotte og er super glad for resultatet. Mine bryn er blevet flot formede og med et super naturligt resultat. Jeg kan kun anbefale Charlotte til alle, som gerne vil have permanent flotte bryn.

Optegningen er jo en stor del af det, og der var Charlotte SÅ grundig og havde super gode værktøjer til at sikre rette placering osv. Den første runde er uden bedøvelse, og kan helt sikkert mærkes, men ikke noget uudholdeligt.  Derefter får man smertestillende creme på, og resten af behandlingen er helt smertefri. Det værste ved behandlingen er efter min mening ugen efter, hvor det er lidt mere besværligt at bade osv., da brynene ikke må blive våde. Men, det er så lille en ting og hurtigt overstået i forhold til hvor flot det så bliver og, hvor nemt det efterfølgende er!

– Marie-Louise Elgaard Pedersen