Smukke læber med en perfekt kontur hitter internationalt i branchen i øjeblikket, og det er med god grund. Fyldige læber med en diskret smuk farve forbindes nemlig med sensualitet og ungdom, hvilket får os til at se yngre ud. Når man tydeligt kan se konturen på læben, samt at denne ikke ser udvisket og falmet ud, giver et friskere udtryk.

Faktisk kan dine læber se mindre ud end de egentlig er, hvis du med tiden har mistet farven i dem og konturen dermed samtidig er udvisket. I så fald kan man nemlig ikke se overgangen fra hud til læbe, hvilket får dine læber til at se næsten usynlige ud.

Med permanent make up kan du opnå at få en naturlig læbekontur igen eller blot give dine læber en ekstra markeret og ungdommelig farve. Man kan også korrigere læber så de fremstår mere symmetriske og i balance.

Glem alt om den skrækkelig 80’er lip liner man lavede før i tiden. Nu kan du få tonet din permanente makeup ind i hele eller dele af læben, så det ser naturligt ud – uden synlige overgange.

Du kan b.la. vælge en lip liner-farve med toning for et diskret naturligt resultat ved manglende kontur. Det er muligt at vælge en full lip-behandling for at opnå en naturlig form samt give blege læber mere farve.

Der skal 2-3 behandlinger til med 4-6 ugers interval for et færdigt resultat

Pris:

1. behandling 3.600,-
2. behandling 1.500,-
3. behandling 1.000,-