fbpx

Brasiliansk intimvoks er en af de mest populære behandlinger og det er der en grund til. Det er nemt, tidsbesparende og du får følelsen af velvære samt færre gener.

For mange kunder er den første behandling noget, der blot skal overståes. Du  spekulerer måske over, hvem der skal foretage behandlingen, hvor og hvordan den foregår, samt hvordan følelsen af at få hevet hår ud med rod er.

Når først vi har hilst på hinanden, er behandlingen overstået, inden du næsten ved af det.

Hos os går vi meget op i at skabe en afslappet atmosfære, hvor du som kunde kan sænke skuldrene og slippe alle spekulationer. 

Hvordan foregår en voksbehandling? 

Du ligger på ryggen med benene i frø-/skrædderstilling. Jeg starter med at rense huden af, hvorefter en varm, mild og skånsom voks fordeles med spartel. Alt afhængig af, hvor kraftigt rodfæste og antal hvirvler hårene har, lægges der større eller mindre mængde voks.

Når vi når bageste del, får du beked på at vende dig om på siden, hvilket er den mest behagelige stilling. 

Det skal understreges, at det gode glatte resultat som oftest først opnåes efter 3. behandling med passende interval (4-6 uger).

Pris : 495,- (hver 7. behandling er gratis)

Det siger vores kunder…

Intim voksbehandling er en tillidssag. Det er først og fremmest et spørgsmål om rigtig godt håndværk, tryghed samt en varm og god atmosfære.

Men så tilbringer man jo også en del tid sammen, og hvis det kan blive i begavet selskab, så kører jeg gerne langt efter det. Alt det finder jeg hos Borch & Selmer.

– Lisa Renner