Brasiliansk intimvoks er en af de mest populære behandlinger og det er der en grund til. Det er nemt, tidsbesparende og du får følelsen af velvære samt færre gener.

For mange kunder er den første behandling noget, der blot skal overståes. Du  spekulerer måske over, hvem der skal foretage behandlingen, hvor og hvordan den foregår, samt hvordan følelsen af at få hevet hår ud med rod er.

Når først vi har hilst på hinanden, er behandlingen overstået, inden du næsten ved af det.

Hos os går vi meget op i at skabe en afslappet atmosfære, hvor du som kunde kan sænke skuldrene og slippe alle spekulationer. 

Hvordan foregår en voksbehandling? 

Du ligger på ryggen med benene i frø-/skrædderstilling. Jeg starter med at rense huden af, hvorefter en varm, mild og skånsom voks fordeles med spartel. Alt afhængig af, hvor kraftigt rodfæste og antal hvirvler hårene har, lægges der større eller mindre mængde voks.

Når vi når bageste del, får du beked på at vende dig om på siden, hvilket er den mest behagelige stilling. 

Det skal understreges, at det gode glatte resultat som oftest først opnåes efter 3. behandling med passende interval (4-6 uger).

Pris : 550,- (hver 7. behandling er gratis)

Det siger vores kunder…

Man har et standpunkt til man tager er nyt. Brazilian siger du? Jamen er det overhovedet noget for en mor til mange på 39?

Jeg besluttede, at man jo ikke ved det, før man har prøvet det – Pernille bød chancen til, og jeg greb den. Vi skrev sammen, og mine første spørgsmål var afklaret på forhånd. På vej mod Borch & Selmer var jeg lidt nervøs. Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Måske en blanding af lidt uvidenhed, kontroltab og blufærdighed. Det blev gjort til skamme. Jeg blev budt varmt velkommen af Pernille, som simpelthen gjorde mig helt rolig fra første sekund.

Undervejs fik jeg associationer til Carrie Bradshaws forsøg på russiske lyde under samme behandling, men derudover tåler scenen ikke mange sammenligninger med min. Pernille er varm og rolig. Og vi snakker om alt mellem himmel og jord undervejs. Hun er hensynsfuld og oprigtig, og for mig gjorde det den helt store forskel, at hele behandlingen blev en blanding af klare instruktioner, spørgsmål til mit velbefindende og så en masse small talk. Jeg følte mig ikke “afklædt” et eneste øjeblik til trods for, at jeg sjældent har ligget så blottet. ️ Det føltes bare helt og aldeles trygt og normalt. 
 
Altså det gjorde lidt ondt, men ikke på en måde, der vil afskrække mig fra at gøre det igen. Resultatet er blevet godt, og jeg er glad for, at jeg fik lov at prøve. Pernille får mine varmeste anbefalinger, og selvom jeg endnu ikke har besluttet, om jeg skal fortsætte “den glatte stil”, ved jeg allerede, at jeg bestemt kommer igen – om ikke andet så for at blive forkælet med andre behandlinger hos Pernille. 

– Vivi

Det siger vores kunder…

Intim voksbehandling er en tillidssag. Det er først og fremmest et spørgsmål om rigtig godt håndværk, tryghed samt en varm og god atmosfære.

Men så tilbringer man jo også en del tid sammen, og hvis det kan blive i begavet selskab, så kører jeg gerne langt efter det. Alt det finder jeg hos Borch & Selmer.

– Lisa Renner

Behandlere

Pernille Borch

Pernille Borch

Statsaotoriseret Kosmetiker