Hos Borch & Selmer går vi meget op i at skabe en afslappet relation, således, at vores kunder kan sænke skuldrene. Vi elsker at vokse og ser altid frem til mødet med vores kunder og give den allerbedste oplevelse. 

Vi tilbyder voksbehandling af stort set alle stedet på kroppen, herunder ben, armhuler og bikinilinjen, som er nogle af de mest populære behandlingsområder.

Voksbehandling af ben

Vi vokser rigtig mange ben! Det er så dejlig nemt ikke at skulle stå med skum eller sæbe og skraber i brusebadet eller bruge lang tid med en smertefuld epilator.

Mange af os kan mærke stubbene allerede igen om aftenen, og så skal vi i gang igen næste dag. Dertil kommer røde knopper, irritation og kløe. 

Mange har også prøvet sig frem med hjemmekits med såkaldt “professionel voks”. Her handler det om teknik, teknik og temperatur. Dertil kommer selvfølgelig produktformula samt indhold, og ydermere kan det være svært at vende sine arme ud af led for at kunne vokse i den rigtige retning. Bliver alt dette ikke gjort korrekt, kommer bøvlet med udslet og knopper.

Du vil kort sagt kunne undgå en god portion tidskrævende, irriterende og smertefuldt arbjede ved at blive vokset professionelt!

Læs vores anbefalinger og vejledning under afsnittet: Voksbehandlinger.

Voksbehandling af armhule

Ofte bærer vi toppe og kjoler, som giver frit udsyn til skuldrene. Omend det er blevet en smule moderne at turde at vise hår, synes de fleste, at det er utiltalende med hår stikkende ud under armene.

Armhulen er det sted på kroppen, hvor der kan være flest hvirvler, og det gør sandsynligheden for irritation, knopper og indgroede hår ekstra stor. Derfor er det er fordel,at blive vokset professionelt for et optimalt resultat med lang holdbarhed.

Mange oplever, at svedlugt minimeres, når hårene er vokset væk, hvorfor mange mænd også får hårene fjernet med voks.

Voksbehandling af bikinilinje

Ligesom med armhulerne er det bare ikke tiltalende med hår stikkende ud fra trusse-/bikinikanten. Det kan der heldigvis nemt og effektivt gøres noget ved.

Døjer du med røde knopper, irritation og indgroede hår, er voks noget for dig. Du bestemmer selv, hvor langt ind, hårene skal fjernes, og hårkanten øverst oppe mod navlen kan reduceres.

Forskellen mellem en brasiliansk intimvoks og en bikinivoks er, at hårene på skamlæber og omme bagtil også fjernes ved en brasiliansk intimvoks. Ofte starter behandlingen med en bikinivoks, men ender ofte med en intim voks, da mange kunder gerne vil “have taget det hele, nu vi er i gang”. Det tager vi en snak om, hvis du overvejer det.

Se priser på vores voksbehandlinger her.

Det siger vores kunder…

Jeg var på udkig efter en ny klinik at få voksbehandlinger hos. En veninde anbefalede Borch & Selmer. Jeg skulle lige tage tilløb, da jeg har haft en ubehagelig oplevelse hos en anden klinik, så det var med uro i kroppen, at jeg mødte op hos Pernille.

Jeg fortalte om min anden oplevelse. Pernille beroligede mig og gik i gang med voksen. Under hele behandlingen var der stor professionalisme, tryghed og omhyggelighed. Det gik hurtigt og hun tog hensyn til både mit sind og min gravide mave. 

Jeg gik derfra med en rigtig god fornemmelse i maven og en genfundet glæde ved voksbehandling, som varede ved til jeg kom igen 5 uger efter, hvor jeg toppede behandlingen af med en pedicure. 
 
Pedicuren var helt fantastisk, skønne lokaler, behagelig atmosfære og jeg gik igen derfra med en følelse af selvforkælelse og trang til at booke de næste tider.

– Silje Jordalen 

Behandlere

Pernille Borch

Pernille Borch

Statsaotoriseret Kosmetiker