Atopisk dermatitis – også kaldet atopisk eksem, astmaeksem eller børneeksem – er en tilstand med tør og glødende hud. Der opstår et rødt udslæt, som nogle gange væsker, og betændelse i huden er en hyppig komplikation. Det er typisk for atopisk eksem, at udslættet opstår forskellige steder på kroppen.

Hos unge og voksne er huden generelt tør og kløende. Ofte fremstår huden fortykket på enkelte steder som en følge af kløe. Man finder også symmetriske eksemforandringer på overkroppen i bøjefugerne og i ansigtet, især rundt om øjnene. Ved voksne findes eksemen ofte i ansigtet og på halsen.

Hvorfor rammer atopisk dermatitis?

Årsagen til atopisk eksem er ukendt, men arvelige faktorer har stor betydning. Hvis en af forældrene har atopisk eksem, har barnet ca. 30 % risiko for at udvikle sygdommen.

Det kan være smertefuldt som forælder at se til, når ens barn lider af atopisk dermatitis, da de ofte kan finde på at klø sig selv meget aggressivt og dermed ende med smerter. Selve ubehaget ved sygdommen er lige så stor for voksen, og derfor er det vigtigt at få den bedste hjælp.

Få behandling mod atopisk dermatitis

Her hos Borch & Selmer har vi mange års erfaring med at hjælpe både børn og voksne med forskellige former for atopisk dermatitis. Vi har været i branchen længe, og har herigennem udviklet et effektivt behandlingsforløb mod denne hudsygdom. Vores behandling kan lindre og gøre en stor forskel for dig som klient.

Som patient hos Borch& Selmer er du altid i kompetente hænder. Vi sørger for, at du får den bedst mulige oplevelse og ikke mindst synlige resultater. Du skal kunne mærke, at du er kommet i gode og kompetente hænder.

Vi ser frem til at tage imod dig.

Pris : 649,-

Behandlere

Pernille Borch

Pernille Borch

Statsaotoriseret Kosmetiker

Charlotte Selmer

Charlotte Selmer

Lægeeksamineret Kosmetolog og micropigmentist