Desværre oplever vi, at flere og flere får konstateret en hudsygdom. De fleste er genetiske, hvilket betyder, at der er brug for professionel håndtering for ikke at rende panden mod muren i junglen af produkter og behandlinger. Vi har et dybt kendskab til rosacea, acne og forskellige typer af dermatitis (dermatitis = betændelse i huden), som ikke kan fjernes fra huden eller helbredes. Vi kan imidlertid behandle dem og holde dem nede, så de ligger latent.

Efter mange års erfaring med problemhud har vi fundet frem til en holdbar løsning. En speciel blandingssyre kombineret med udvalgte produkter genskaber hudens balance og ”rydder op” i hudens kemi.

Hvis vi skal hjælpe dig, er det vigtigt, at du er indforstået med et behandlingsforløb. Det består typisk af 6 behandlinger a 549,- pr. behandling. Derudover skal du hjemme supplere med medicinsk udviklet hudpleje. Dette er absolut nødvendigt for at komme i mål, da huden derved holdes i kort snor mellem behandlingerne på klinikken. Vi vejleder naturligvis løbende.

Se priser på vores forskellige behandlinger her.