Karsprængninger er normale for mange mennesker, men det kan være noget, de føler sig dårligt tilpas med. Karsprængninger på kinderne er tydelige at se, og derfor ønsker de fleste, der lider af dem, at få dem fjernet på bedst mulige måde.

Rødmen på kinder og tydlige blodkar, kan fjernes effektivt med Ellipse Nordlys, og der skal typisk 3 behandlinger til. Her hos Borch & Selmer tilbyder vi behandlingen i trygge og professionelle rammer.   

Gør behandlingen ondt?

Lysimpulserne mærkes som varme prik i huden. Derefter kan man føle en varm fornemmelse i huden. Den vil aftage et par timer efter behandlingen.

Vi gennemgår alt om behandlingen sammen med dig, inden vi går i gang, så du ved, hvad der skal ske, og hvad du kan forvente dig. Du vil have mulighed for at kontakte din behandler om spørgsmål under hele forløbet. Du er kort sagt i de tryggeste hænder hos os.  

Hvad kan fjernes?

Godartede røde forandringer i huden, som skyldes karudvidelse (fx couperose), kan behandles. Behandlingen er effektiv, og man vil allerede efter første behandling kunne se en tydelig reduktion af karsprængningerne. Mængden og typen af karsprængninger er afgørende for, hvor mange behandlinger man skal have, for at få et tilfredsstillende resultat. Du bør regne med ca. 1-4 behandlinger med 1-2 måneders interval.

Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem. Det tillader dig også at kunne slappe mere af sammen med din behandler og nye hele forløbet.

Udføres af sygeplejerske Trine Mau unique ellipse. Læs mere her www.uniqueellipse.dk.

Pris : 1.800,- (3 behandlinger: 4.000,-)

Behandlere

Trine Mau

Trine Mau

Sygeplejerske & indehaver af Unique Ellipse