Hos Borch & Selmer behandler karsprængninger med såkaldt Ellipse-behandling. Denne form for behandling er skånsom og foregår ved brug af lys. Lysstrålen føres frem til huden via et ca. 1 x 5 cm glaskrystal. Krystallet placeres på huden i en kold og klar gel. Lyset virker kun på bestemte naturlige pigmenter (melanin), som findes i pigmentpletter, solskadet hud og hæmoglobin, der er farvestoffet i blodkarrene.

Hvilke områder kan behandles?

Mørke pigmentpletter kan fjernes overalt på kroppen, hvorimod rødmen i huden, tydelige porer og karsprængning kun kan fjernes i ansigtet.

For at opnå det fulde udbytte af en ellipsebehandling skal man undgå sol 4 uger før behandling og 3 måneder efter behandling. Hvis dette ikke følges, kan hyper- eller hypopigmentering opstå i det behandlede område.

Gør behandlingen ondt?

Lysimpulserne mærkes som varme prik i huden. Derefter kan man føle en varm fornemmelse i huden. Den vil aftage et par timer efter behandlingen.

Hvad kan fjernes?

Godartede røde forandringer i huden, som skyldes karudvidelse (fx couperose), kan behandles. Behandlingen er effektiv, og man vil allerede efter første behandling kunne se en tydelig reduktion af karsprængningerne. Mængden og typen af karsprængninger er afgørende for, hvor mange behandlinger man skal have, for at få et tilfredstillende resultat. Du bør regne med ca. 1-4 behandlinger med 1-2 måneders interval.

Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem.

Se vores priser på behandling af karsprængninger eller bestil en tid herunder.

Udføres af sygeplejerske Trine Mau unique ellipse. Læs mere her www.uniqueellipse.dk.

Vi ser frem til at tage imod dig!

Behandlere

Trine Mau

Trine Mau

Sygeplejerske & indehaver af Unique Ellipse