Hvis du ønsker at forbedre dit udseende ved hjælp af en fuldstændig naturlig substans, der giver dig et synligt, langvarigt, og æstetisk smukt resultat, så er Restylane det rigtige valg for dig.

Uanset om du drømmer om mere definerede konturer, fyldigere læber eller glattere ansigtslinjer, så kan filler-behandlinger bringe det bedste frem i dig – øjeblikkeligt og på en naturlig måde.

Derudover giver filler-behandlinger dig fleksibilitet. Du kan vælge at få en enkel behandling, f.eks. kun på læberne. Eller du kan vælge at få både fyldigere læber og glattet ansigtslinjer i én og samme behandling. Fordi filler-effekten aftager over tid, har du fuld kontrol over, hvordan du ønsker at opretholde dit udseende – det er en af de fordele ved filler-behandlinger.

Restylane, en naturlig gel lavet af hyaluronsyre, som er en substans, der naturligt findes i kroppen, giver dig en naturlig skønhed fra indersiden. Hyaluronsyre indeholder vand, hvilket hydrerer og tilfører volumen til huden. Med alderen falder produktionen af naturlig hyaluronsyre i kroppen, men en enkelt filler-injektion kan erstatte det tabte volumen og forbedre dit udseende ved at fremhæve dine træk, skabe fyldigere læber og udglatte linjer og rynker.

Filler-behandlingen tilfører volumen til din hud og efterlader stadig dit ansigt med et naturligt udtryk. Det er vigtigt at bemærke, at filler-behandlingen ikke er permanent og gradvist absorberes af kroppen over tid. Dette giver dig mulighed for at vælge, hvornår du ønsker yderligere behandling for at bevare resultatet.

Du kan få en filler-behandling på kort tid, ofte hurtigere end en frokostpause, og efter behandlingen kan du fortsætte med dine daglige aktiviteter. Der kræves ingen prøver på forhånd, og resultatet er synligt med det samme. Varigheden af filler-effekten kan variere fra 6 måneder op til over et år, afhængigt af den enkelte person og det behandlede område.

Siden lanceringen i 1996 har Restylane-produkterne været sikkert anvendt i over 2 millioner behandlinger i mere end 70 lande verden over. Dette giver dig fuld tillid til, at produktet er både sikkert og velafprøvet.

Inden du træffer beslutning om en behandling, vil vi selvfølgelig gennemgå hele forløbet på vores klinik, så du kan føle dig tryg igennem hele processen.

Udføres af sygeplejerske Trine Mau unique ellipse. Læs mere her www.uniqueellipse.dk.

Behandlere

Trine Mau

Trine Mau

Sygeplejerske & indehaver af Unique Ellipse