Profhilo er en type hudbehandling, der anvendes til at forbedre hudens elasticitet, hydrering og fasthed ved at udnytte bio stimulerende egenskaber. Det er en form for injicerbar koncentreret hyaluronsyre, der administreres i huden for at stimulere kollagen- og elastinproduktionen. Profhilo adskiller sig fra traditionelle dermal fillers, da det ikke tilføjer volumen eller form til ansigtet, men i stedet fokuserer på at forbedre hudens generelle kvalitet.

Denne bio stimulerende behandling består normalt af to injektionssessioner med en mellemliggende periode og kan anvendes i ansigtet, halsen, hænderne eller andre områder, hvor hudens fasthed og hydrering ønskes forbedret. Effekten af Profhilo anses for at være mere naturlig og gradvis end traditionelle fillere, da den arbejder med kroppens egne biologiske mekanismer. Resultatet forventes at vare i flere måneder.

Det er vigtigt at konsultere en kvalificeret læge eller kosmetisk sygeplejerske , før du beslutter dig for Profhilo-behandling, da den kræver professionel administration, og dens bio stimulerende egenskaber skal forstås korrekt.

Udføres af sygeplejerske Trine Mau unique ellipse. Læs mere her www.uniqueellipse.dk.

Pris : 1 behandling 3.000 eller 2 behandlinger 5.500

Behandlere

Trine Mau

Trine Mau

Sygeplejerske & indehaver af Unique Ellipse