Hos Borch & Selmer tilbyder vi hudforyngende behandling med henholdsvis Ellipse Frax 1550 og IPL.

Behandling med Ellipse Frax 1550 virker ved at lave bitte-små øer af varmeforårsaget skade i huden. Disse øer er omgivet af normal ikke-skadet hud. Når kroppen reparerer disse skader, dannes der nyt bindevæv i hele det behandlede område. Som resultat reduceres fine linier og rynker, og huden kommer til at se friskere ud. Samtidig udskiftes overhuden, og pigmentet i denne reduceres. Resultatet forbedres ved flere behandlinger, og 2 til 5 behandlinger med mindst 6 ugers interval anbefales. Læs mere om behandlingen her.

IPL – Photo Rejuvenation med Ellipse Flex kan give dig et yngee og friskere udseende. Når vi ønsker at forbedre hudens struktur, anvendes en meget kort lyspulslængde og et andet energiniveau, således at energien trænger ned i læderhuden og fremkalder en ganske let og kontrolleret inflammation, som producerer vækstfaktorer, der igen stimulerer hudens celler til at øge produktionen af kollagen og elastin.

Denne virkning er dokumenteret ved kliniske forsøg, hvor kollagendannelsen øges med i gennemsnit 92 % 2 til 3 dage efter behandlingen i forhold til hudens normale produktionshastighed af kollagen. Produktionen holder sig højere end normalt og falder løbende over de næste 2 til 6 måneder, indtil produktionen når normalt niveau igen. Læs mere om behandlingen her. 

Se vores priser på hudforyngende behandlinger eller bestil en tid herunder. Vi ser frem til at tage imod dig!

Udføres af sygeplejerske Trine Mau unique ellipse. læs mere her www.uniqueellipse.dk.

Behandlere

Trine Mau

Trine Mau

Sygeplejerske & indehaver af Unique Ellipse