– smid alle hårfjerningsmidler ud!

Permanent hårfjerning med Ellipse er en videreudvikling af den oprindelige hårfjerningslaser. Ellipse udsender en kort impuls af et meget intenst lys inden for det synlige lysspektrum. Foreløbige videnskabelige undersøgelser viser, at Ellipse er mere effektiv og mere hudvenlig end de klassiske lasere, som har været anvendt.

Hvordan foregår behandlingen?

Ellipse-behandlingen er skånsom og foregår ved brug af lys. Lysstrålen føres frem til huden via et ca. 1 x 5 cm glaskrystal. Krystallet placeres på huden i en kold og klar gel. Alle hår i vækstfase, som er inden for området, påvirkes af lyset og vil enten kunne trækkes ud eller selv falde ud efter 10-20 dage. Hele området med generende hårvækst behandles hver gang.

Hvilke områder kan behandles?

Alle behårede områder kan behandles, heriblandt overlæbe, hage, armhule, bikiniline, ryg, bryst, ben og hals.

Gør behandlingen ondt?

Lysimpuslerne mærkes som varme prik i huden. Derefter kan man føle en varm fornemmelse, der minder om følelsen af at have fået for meget sol. Denne følelse vil forsvinde et par timer efter behandlingen.

For at opnå det fulde udbytte af en Ellipse-behandling skal man undgå at bruge andre hårfjerningsmidler en måned før behandling. Man kan barbere hårene væk. Kommer du i medicinsk behandling som for eksempel hormonbehandling senere i livet, kan dette påvirke hårdannelsen, hvorved nye hår bliver dannet. Disse hår kan du få fjernet ved at få nye Ellipse-behandlinger.

Mænd danner typisk flere hår end kvinder, og vi kan derfor ikke kalde deres hårfjerning for permanent, da der kan komme nye hår frem. Det vil dog langt fra være i samme mængde som ved behandlingens start. Det kan derfor være nødvendigt at give behandling senere på de områder, hvor der er kommet nye hår.

Som ved en plastikkirurgisk behandling; trætte øjenlåg kan opereres væk, men aldringsprocesen stopper ikke. Det kan derfor være nødvendigt at gentage behandlingen igen mange år efter.

Mulige bivirkninger

Behandlingen kan give en brændende fornemmelse og rødme i huden omkring hårsækkene svarende til den effekt, man får af for meget sol. Selvom det forekommer yderst sjældent, kan IPL forårsage let forbrænding eller blistre i overhuden. Hvis anvisninger om solbeskyttelse (SPF 20) ikke følges, eller, hvis der behandles på et solbrændt område, kan hyper- eller hypopigmentering opstå i det behandlede område. Fejlpigmentering er midlertidig og går normalt væk inden for 3 til 6 måneder. Det forekommer, at hårene kommer igen eller omdannes til lette dun i form af vellushår.

Efterbehandling

Alle former for solbadning og eksponering af huden over for sol i de næste 2 måneder bør undgås. Minimum faktor SPF 20 eller mere bør anvendes for at beskytte det behandlede område. Ellipse Light er den eneste maskine på markedet med klinisk dokumentation. Det betyder, at vi kan give resultatgaranti.

Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem.

Se vores priser på permanent hårfjerning eller bestil en tid herunder.

Man skal påregne 4-8 behandlinger for at opnå et godt resultat.

Udføres af sygeplejerske Trine Mau unique ellipse. Læs mere her www.uniqueellipse.dk.

Vi ser frem til at tage imod dig!

Behandlere

Trine Mau

Trine Mau

Sygeplejerske & indehaver af Unique Ellipse