Smuk hud – Naturlig Skønhed Uden Kunstige Filter
En Skinbooster behandling repræsenterer en unik tilgang til hudpleje, også kendt som “Hudforyngelseskuren”. Dette skyldes dens evne til at forhindre tegn på aldring og genskabe en ungdommelig glød. Den opnår dette ved at tilføre øjeblikkelig, dyb fugt fra indersiden og give huden en subtil fyldighed. Dette er den ideelle behandling for dem, der ønsker at forebygge rynker og fine linjer og samtidig forbedre hudens kvalitet med en Skin Booster.

Revive Skin Booster er skræddersyet til dem, der ikke nødvendigvis har brug for kraftig fyldning af dybe rynker, men derimod ønsker at forfine deres hudoverflade og fremhæve deres naturlige træk på en skånsom og autentisk måde.

Hvordan fungerer BELOTERO Revive?
Behandlingen forsynes med hyaluronsyre og glycerol, der fugter huden fra inderst til yderst. Samtidig tilføjes en subtil fyldighed, der naturligt fremhæver hudens naturlige stråling. Revive arbejder på at genoprette hudens elasticitet, fasthed og ungdommelige glød indefra.

Hvor ofte skal jeg gennemgå behandlingen?
For det optimale resultat anbefaler vi tre behandlinger med fire ugers mellemrum. Dog vil du bemærke en forbedring allerede efter den første behandling. Det nøjagtige antal behandlinger tilpasses individuelt afhængigt af din hudtype og de specifikke resultater, du ønsker at opnå. Vi opfordrer dig til at diskutere dit personlige behandlingsforløb med vores eksperter for at opnå dine ønskede resultater.

Lad os tale om dine ønsker
Vi prioriterer altid en personlig samtale med dig om dine ønsker og forventninger. Dette begynder med en gratis konsultation, der skal foregå mindst 48 timer før selve behandlingen. Vores mål er at sikre, at du opnår de resultater, du drømmer om.

Udføres af sygeplejerske Trine Mau unique ellipse. Læs mere her www.uniqueellipse.dk.

Vi ser frem til at tage imod dig!

Pris : 1 ml 2.500,- eller 2 ml 4.000,-

Behandlere

Trine Mau

Trine Mau

Sygeplejerske & indehaver af Unique Ellipse