PHOTO REJUVENATION
Mange kunne tænke sig et frisk og ungt udseende hele livet, men det er ikke så let, da huden forandrer sig med alderen. Solen har en del af skylden for hudens ældning, som viser sig ved, at huden bliver mere slap, grove porer opstår, pigmentskjolder difus rødmen og karudvidelser.

Photo Rejuvenation med Ellipse Flex kan give dig et yngee og friskere udseende.

Det ufarlige synlige lys fra ellipsen fjerner pigmentskjolde, tydelige overfladiske blodkar, og mindsker difus rødmen samt forbedrer hudens struktur og overflade. Ansigt, hals og bryst kan behandles.

Når vi ønsker at forbedre hudens struktur, anvendes en meget kort lyspulslængde og et andet energiniveau, således at energien trænger ned i læderhuden og fremkalder en ganske let og kontrolleret inflammation, som producerer vækstfaktorer, der igen stimulerer hudens celler til at øge produktionen af kollagen og elastin.

Denne virkning er dokumenteret ved kliniske forsøg, hvor kollagendannelsen øges med i gennemsnit 92 % 2 til 3 dage efter behandlingen i forhold til hudens normale produktionshastighed af kollagen.

Denne produktion holder sig højere end normalt og falder løbende over de næste 2 til 6 måneder, indtil produktionen når normalt niveau igen.

MULIGE BIVIRKNINGER VED BEHANDLINGEN
Ingen sol 30 dage før behandling, og 3 måneder efter behandling. Hvis det ikke følges, kan der opstå hyper- eller hypopigmentering i det behandlede område. Lysimpulserne mærkes som varme prik i huden. Derefter kan man mærke en varm fornemmelse i huden. Den vil aftage et par timer efter behandlingen.

3 behandlinger anbefales som kur med en månedes interval imellem, da vvi ed de første behandlinger går ind og arbejder på difus rødmen og karudvidelser i huden, og den sidste behandling er rettet mod pigmentskjolder, reduktion af grove porer og forbedring af hudens struktur.

Behandlingen anbefales ikke mere end én gang om året.

Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem.

Udføres af sygeplejerske Trine Mau unique ellipse. Læs mere her www.uniqueellipse.dk.

3 behandlinger: 4800,-

Pris : 2400,-

Behandlere

Trine Mau

Trine Mau

Sygeplejerske & indehaver af Unique Ellipse