Trine Mau

Sygeplejerske & indehaver af Unique Ellipse

Jeg driver Unique Ellipse, der er et mobilt firma, som i samarbejde med læge Ole Momsen fra Aros Privathospital kan tilbyde behandlinger med IPL-laseren Ellipse Flex på kosmetologklinikker rundt om i landet.

Jeg udfører behandlinger af acne, solskadet hud, hårfjerning, hudforyngelse, fjernelse af pigmentfejl samt blodkarsprængninger i ansigtet.

Jeg anvender det nyeste system, som kaldes Ellipse Flex (nordlys) Dette er markedets bedste, sikreste og mest effektive IPL laser, som sikrer kunderne de allerbedste resultater. Ellipse er klinisk testet og dokumenteret, dels i Danmark, men også i flere andre lande. Ellipse-systemet er udviklet i tæt samarbejde med førende hudlæger og forskningsinstitutter i hele verden.

Som sygeplejerske har jeg arbejdet inden for mange specialer, heriblandt på akut hjertemedicinsk afdeling på Horsens Sygehus, som hjemmesygeplejerske samt på psykiatrisk afdeling, ligeledes på Horsens Sygehus. Jeg har inden for alle specialer tilegnet mig en bred vifte af erfaringer både personligt og ikke mindst professionelt. Alt dette har jeg taget med mig i min nuværende beskæftigelse som indehaver af firmaet Unique Ellipse.

Jeg er meget fokuseret på, at mine behandlinger skal kunne gøre en forskel for mine kunder. Jeg gør meget ud af, at mine kunder skal føle sig trygge, samt at de skal have den bedste rådgivning og vejledning.

Sundhedsstyrelsen udsendte i 2007 en lovbekendtgørelse, som betyder, at det kun er speciallæger med særlig dokumenteret erfaring med brug af laser og IPL, som må udføre sådanne behandlinger. Dog kan erfarne sygeplejersker, som arbejder for en sådan speciallæge, også udføre laserbehandlingerne. Derfor har Unique Ellipse indgået et samarbejde med læge Ole Momsen fra Aros Privathospital

Det er vigtigt for mig, at mit firma Unique Ellipse anvender det bedste udstyr og desuden tilbyder den bedste og mest professionelle service samt rådgivning til mine kunder. På den måde kan de kan føle sig trygge hele vejen igennem behandlingsforløbet.